Cocktailcatering op locatie

Bij ons staat uw gast centraal en de ervaring leert dat de mooiste gesprekken vaak ontstaan onder het genot van een lekker drankje of goede kop koffie. Onze catering wordt met persoonlijke aandacht voor úw gasten verzorgd, want daar draait het per slot van rekening om!

Molotov Cocktails slaan in als een bom, omdat onze cocktails kraakvers zijn en er veel te kiezen valt. Van trendy cocktails tot heerlijke alcohol vrije smaakbelevingen. Verzorgd uit modulaire, stijlvolle loungebars, van alle gemakken voorzien. Wij verzorgen alles omtrent de cocktail catering tot in perfectie, op basis van kwaliteit en ruim 20 jaar vakmanschap.

Bartender
U heeft de keuze uit een klassieke bartender die met veel stijl en klasse cocktails serveert van topkwaliteit, of een flairbartender die van het bereiden en serveren van de cocktails een ware show maakt
De bartender kan terzijde worden gestaan door een barback. Deze ondersteunt de bartender in voorbereidingen en toelevering van alle benodigdheden, zodat de bartender zich helemaal kan richten op uw gasten. 

Assortiment
Uw gasten kunnen kiezen uit een smaakvol assortiment van populaire en klassieke cocktails of in samenspraak met u kan er een customised kaart samengesteld worden. De cocktails worden geserveerd in mooie bijbehorende cocktailglazen of disposables. 

Uiteraard is het assortiment uit te breiden met koffie, bier, fris, wijn of hapjes... want maatwerk, topkwaliteit en service, daar staan we voor!

Waarvoor kan u onze cocktail catering inzetten?

Kerst of nieuwjaarsborrel
Bedrijfsevenement
Beurs of congres
Privé feest
Publieksevenement
Of voor een gezellige Cocktail workshop!

Cocktails zijn een feestje in een glas. Een echte publiekstrekker! En ook met  aanvullende catering, zoals koffie, smoothies, hapjes etc zijn we u graag van dienst. In alles wordt voorzien, zodat u zorgeloos kan genieten van uw evenement!

Meer weten?U bent hier: Home | Cocktailcatering op locatie
Cocktail catering op evenementen
Cocktail catering op evenementen
Cocktail catering op evenementen
Volg Molotov Events op:

Choose language