Festivalcatering

Festivalcatering - Organiseert u komend jaar een festival? Zorg dan voor kwalitatieve festivalcatering - professioneel, lekker, vers, snel en met een mooi resultaat!

Molotov Events ziet kansen voor u als organisator om nóg beter in te spelen op de behoefte van uw publiek. Die behoeften bestaan - naast vlotte service - ook uit een stukje beleving, variatie en kwaliteit.

Molotov Events is als cateraar op verscheidene toonaangevende festivals actief met verschillende eigen producten; cocktailcatering, koffie catering (espressoservice), frozen yoghurt catering en warme wafels.

Wij hebben echter ook de ervaring, deskundigheid, het netwerk en unieke software om probleemloos de volledige festivalcatering op uw evenement uit handen te nemen.

Wij zijn in staat om grote volumes te creëren en een product aan te bieden waarvoor uw festivalbezoeker graag nog eens terugkomt naar onze bar. U kan rekenen op een catering van topkwaliteit en een uitstekende service tijdens uw festival. En ook voor het verzorgen van heerlijke kwaliteitskoffie voor uw crew of VIP's draaien we onze hand niet om.

Festivalcatering nodig?
Neem voor meer informatie gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We zijn u met plezier van dienst!U bent hier: Home | Cocktails op locatie | Festivalcatering
Festivalcatering
Festivalcatering
Festivalcatering
Volg Molotov Events op:

Choose language