Frozen Yoghurt op uw beurs stand

Catering van frozen yoghurt op uw beurs stand: verfrissend en trendy!

Een onderscheidende beurs stand is vaak het vertrekpunt voor een geslaagde beursdeelname. Wat voor beurs stand u kiest, hoe u de catering op uw beurs stand invult en met welke partijen u op de beursvloer samenwerkt vormen samen de sleutel tot succes.

Catering op uw beurs stand
Molotov Events heeft ruim 20 jaar ervaring in catering op beurs stands. We creëren een stukje hospitality en gezelligheid op de stand. Een verrassende frozen yoghurt of lekkere koffie van onze barista brengen beursbezoekers in de juiste stemming. Sommigen kiezen er zelfs bewust voor om ons in te zetten voor al hun internationale beurs stands om daarmee een uniforme uitstraling, kwaliteit en presentatie te waarborgen.

Wilt u uw product of uiting extra onder de aandacht brengen?
Dan bieden we verschillende oplossingen, waaronder stijlvolle loungebars met gepersonaliseerd voorpaneel of menukaarten en disposables met uw logo of spin-off. Daarnaast zijn we zeer ervaren in het integreren van onze catering binnen het standconcept van gerenommeerde standbouwers.

Meer weten?
Neem gerust even contact op:
Telefoon: +31 (0)492 347755
Email: info@molotov-events.nl
Zie ook onze tips voor Goede logistiek op uw stand, verhogen van klantcontact en leads op uw stand, standcatering en beurscatering


U bent hier: Home | Frozen Yoghurt Catering | Frozen Yoghurt op uw beurs stand
Catering op uw beurs stand
Voorbeeld menukaart op uw beurs stand
Frozen yoghurt ijs op uw beurs stand
Volg Molotov Events op:

Choose language