Koffiebar op locatie

Met espressoservice op uw evenement heet u uw gasten letterlijk een warm welkom en laat u zien dat u aandacht besteed aan kwaliteit. Hierdoor krijgen uw gasten nog meer het gevoel dat de koffie een kleine, persoonlijke attentie is!

Onze Barista
De kwaliteitskoffie wordt bereid door een professionele barista. Uw barista bereidt de koffiespecialiteiten op een Kees van de Westen espressomachine. Hij/zij serveert voornamelijk cappuccino, espresso, latte macchiato en diverse koffie en thee specialiteiten. Onze barista is als de chef-kok in een kwaliteitsrestaurant en weet alles van de technieken en ingrediënten die nodig zijn voor het optimale resultaat.

Latte art
Bij het verzorgen van onze espresso service komt de kwaliteit van de geserveerde koffie natuurlijk op de eerste plaats. Standaard worden onze koffiespecialiteiten voorzien van latte art; een prachtig figuur in het melkschuim van de koffie. Onze barista tovert graag een hartje, appel of rosetta op uw koffie door speciale schenktechnieken van de opgestoomde melk.

Koekje erbij?
Onze barista is u ook graag van dienst met ambachtelijke warme wafels, of stroopwafels die ter plekke vers gebakken worden. 

Meer weten over onze barista service?
•    Neem even contact op.
•    Of vraag een offerte aan voor koffie op uw evenement!U bent hier: Home | Koffiebar op locatie
koffie catering
koffie catering op evenementen
espresso service op evenementen
Volg Molotov Events op:

Choose language