Barista workshops

Molotov Events is al geruime tijd actief in de ‘koffiewereld’. Of het nou het instellen van de machines is, het opschuimen van de melk, het tampen van de koffie of de latte art is; wij kennen ons vak! Graag delen wij onze kennis en ervaring met u. Dit doen we op verschillende niveaus.  

U kunt bij ons terecht voor
- Barista workshops voor bedrijven, bv voor uw collega's of klanten 
- Barista workshops voor particuliere koffieliefhebbers
- Professionele barista training voor uw horeca personeel
- Barista demonstraties op uw evenement

Barista workshop voor groepen
Tijdens de barista workshop, leert u de perfecte cappuccino bereiden. Er wordt gedemonstreerd en uitleg gegeven over de verschillende koffie variaties en de techniek die hier achter schuilgaat. En hebben we genoeg tijd? Dan leren we u graag de beginselen van latte art! 

Barista training voor horecapersoneel
Deze training is bedoeld voor horecapersoneel met weinig tot geen ervaring met het maken van high-end koffie. Je leert de machine kennen, de perfecte espresso te zetten en de melk opschuimen om uiteindelijk de lekkerste koffies te kunnen bereiden. Afhankelijk van uw kennis en wensen passen wij de training op u aan.

Slow coffee workshop
Wilt u mee kunnen praten over de smaak en bereiding van koffie? Of vind u het interessant om te experimenteren met verschillende bereidingswijzen? Volg dan een slow coffee workshop.
Tijdens de workshop maakt u kennis met het bereiden van slow coffee via verschillende methoden. Aan bod komen o.a. de Chemex, Aeropress, Clever, Sifon en Cafetière. U krijgt  uitleg over de verschillen in herkomst, smaak en bereiding van koffie en natuurlijk mag er ook geproefd worden!

U bent van harte welkom bij ons en natuurlijk komen we ook met veel plezier naar uw locatie toe. 

Meer weten?
Neem even contact op!U bent hier: Home | Koffie op locatie | Barista workshops
Barista workshop
Barista workshops
Barista workshop
Volg Molotov Events op:

Choose language