Aanvullende catering op uw evenement

Bent u op zoek naar een aanvullende catering? Wat uw wensen ook zijn, we denken graag met u mee. Een greep uit de mogelijkheden...

Graag maken we ook de combinatie van koffie catering met andere producten. Denkt u eens aan de geur van versewarme Luikse Wafels.Bereid volgens traditionele receptuur. Een echte lekkernij voor bij de koffie!

Of varieer gedurende de dag in het drankenassortiment . Mensen hebben namelijk tijdens het verloop van de dag verschillende behoeftes;

In de morgen willen ze de dag starten met een kopjekwaliteitskoffie. Rond het middaguur, na de lunch, lusten ze graag iets fris. Bij voorbeeld een lekker en gezonde smoothie. Wat later op de middag, willen ze zich kunnen ontspannen en dan is het heerlijk om een cocktailtjete drinken.

U kunt dit door ons laten verzorgen en bovendien kunnen wij uw publiek vermaken met een cocktailshow vol entertainment ofkoffie met de mooiste latte-art creaties.

We kunnen onze service als totaalconcept verzorgen of werken vanuit de faciliteiten van uw locatie of standbouwer. Daarnaast werken we met verschillende partijen samen, waardoor we u verschillende lekkernijen kunnen aanbieden.

Meer weten?

Neem dan even contact op!

 U bent hier: Home | Koffie op locatie | Aanvullende catering op uw evenement
Aanvullende catering met Delifrance Delicatessen
Aanvullende catering ism Hutten catering
Aanvullende catering waaronder cocktails en smoothies
Volg Molotov Events op:

Choose language