Koffie op events & festivals

Organiseert u komend jaar een festival? Zorg dan voor kwalitatieve festivalcatering - professioneel, lekker, vers, snel en met een mooi resultaat! 

Molotov Events ziet kansen voor u als organisator om nóg beter in te spelen op de behoefte van uw publiek. Die behoeften bestaan - naast vlotte service - ook uit een stukje beleving, variatie en kwaliteit. 

Molotov Events is als cateraar op verscheidene toonaangevende festivals actief met verschillende eigen producten; 

Cocktails

Koffie

Frozen yoghurt

Smoothies

Verse luikse wafels

Wij hebben echter ook de ervaring, deskundigheid, het netwerk en unieke software om probleemloos de volledige festivalcatering op uw evenement uit handen te nemen. 

Wij zijn in staat om grote volumes te creëren en een product aan te bieden waarvoor uw festivalbezoeker graag nog eens terugkomt naar onze bar. U kan rekenen op een catering van topkwaliteit en een uitstekende service tijdens uw festival. En ook voor het verzorgen van heerlijke kwaliteitskoffie voor uw crew of VIP's draaien we onze hand niet om. 

Meer weten?
Neem gerust contact met ons op om - onder het genot van een kopje koffie - de mogelijkheden eens te bespreken.U bent hier: Home | Koffie op locatie | Koffie op events & festivals
Koffie verkoop op festivals
Koffie stand op festivals
Mobiele koffiebar op festivals
Volg Molotov Events op:

Choose language