Een barista op uw stand

Als u exposeert doet u dat niet zonder reden. U wilt in contact komen met uw doelgroep en een uitstraling creëren naar de markt. 

Wat de meeste beursbezoekers met elkaar gemeen hebben, is dat zij gemiddeld genomen ongeveer drie keer op de dag behoefte hebben aan een goede koffie. Wat als de lekkerste koffie op de beurs, op uw stand verkrijgbaar was?

Stelt u zich eens voor dat een professioneel barista in 30 seconde deze koffie verzorgd en u daarmee de bezoeker ongeveer 12 minuten op uw stand behoud. Hét moment om contact met hen te leggen, want een goed gesprek begint vaak met... koffie!

Waarom kiezen voor Molotov Events?
Molotov Events is toegewijd aan het leveren van kwaliteit, zowel in de service die wij bieden als de koffie die we serveren. We nemen de tijd om uw bedrijf en haar doelstellingen te leren kennen zodat we onze service aan uw wensen kunnen aanpassen.
Wij serveren niet alleen koffie; wij vertegenwoordigen uw merk en voegen meerwaarde toe aan uw beursstand.

Wij zijn ervaren
We serveren al meer dan 20 jaar high-end koffie op congressen en beurzen en werken met een breed scala van klanten. Van wereldwijde organisaties tot kleinere lokale bedrijven.  

Wij leveren meer
We zijn trots op wat we doen. Wij zijn professionele baristi met ervaring en zijn zeer gepassioneerd over de koffie die we serveren. Maar we kunnen meer. Zo kunnen we de koffiecatering combineren met andere producten zoals, versgebakken Luikse wafels, stroopwafels, cocktails, smoothies of frozen yoghurt.

Wij zorgen voor uw bedrijf
Wij begrijpen dat elke klant is anders, dat is waarom we ons verdiepen in uw merk en nauw samenwerken met de standbouwer om uw stand de wow-factor te geven. Zo kan u de loungebar, menukaart, coffee cups en lekkernijen naar wens laten vormgeven of van een logo laten voorzien.
Wij serveren goede koffie, maar geven ook aandacht aan uw potentiele klanten waardoor men zich direct welkom voelt op uw stand, al dan niet met inzet van professionele hostessen.
Wij benaderen elk evenement met de bedoeling om verwachtingen te overtreffen – en dat lukt keer op keer!

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Lees ook: Meer tips voor het verhogen van de leads op uw stand of info over succesvolle beursstands 

 U bent hier: Home | Koffie op locatie | Een barista op uw stand
Koffie catering - barista op beurs stand
Barista op de beurs
Barista op uw beurs stand
Volg Molotov Events op:

Choose language