Espressobar op uw event

Met espressoservice op uw evenement heet u uw gasten letterlijk een warm welkom en u laat zien dat u aandacht besteed aan kwaliteit. Hierdoor krijgen uw gasten nog meer het gevoel krijgen dat de koffie een kleine, persoonlijke attentie is!

Wat mag u van de koffie catering verwachten?
De kwaliteitskoffie wordt bereid door een professionele barista. Uw barista bereidt de koffiespecialiteiten op een Mirage espressomachine.Hij serveert voornamelijk cappuccino, espresso, latte macchiato en diverse koffie en thee specialiteiten. Onze barista is als de chef-kok in een kwaliteitsrestaurant en weet alles van de technieken en ingrediënten die nodig zijn voor het optimale resultaat.

Cappuccino met sierlijke latte art
Bij het verzorgen van onze espresso service komt de kwaliteit van de geserveerde koffie natuurlijk op de eerste plaats. Standaard worden onze koffiespecialiteiten voorzien van latte-art: een prachtig figuur in het melkschuim van de koffie. Onze barista tovert graag een hartje, appel of rosetta op uw koffie door speciale schenktechnieken van de opgestoomde melk. Als er voldoende tijd beschikbaar is, kan er ook etching met chocolade toegepast worden.

De baristi bereiden de koffiespecialiteiten op een Mirage espressomachine. Dit is een begrip in de koffiewereld. Molotov Events gebruikt de Mirage Duette met twee zetgroepen. Deze is standaard uitgerust met elektronische pre-infusie, voor het activeren van alle aroma’s in de koffie. De machine beschikt ook over krachtige stoompijpen voor het opschuimen van melk voor cappuccino en latte macchiato van ongekende kwaliteit. Het is een krachtige en stijlvolle espressomachine waarop we perfecte koffie bereiden voor uw gasten.

Technische specificaties:

Aanvullende info voor standbouwers:


Meer weten?
Neem voor verdere vragen over onze werkwijze of de techniek contact met ons op.U bent hier: Home | Koffie catering | Over ons | Espressobar op uw event
Werkwijze van onze koffie catering
Werkwijze van onze koffie catering
Werkwijze van onze koffie catering
Volg Molotov Events op:

Choose language