Catering op festivals

Zoekt u professionele catering op uw festival? Dan is Molotov Event u graag van dienst. Wij zijn als cateraar op festivals actief met o.a.  cocktail catering, koffie catering en wafel catering.

(Alcoholvrije) Cocktails

Op festivals wil de bezoeker ook zijn favoriete cocktail of mix kunnen bestellen. De uitstraling van een lounge of Caribische cocktailbar, met een breed cocktailassortiment  kan heel succesvol zijn. Wij werken met een methodiek die een vlotte uitgifte garandeert. Onze cocktails worden  in eigen beheer met de traditionele ingrediënten bereidt en voldoen voor de NVWA aan het criterium zwak-alcoholisch. Dit zorgt voor een professionele en snelle service. De finishing vindt met enige show plaats in de cocktailbar met als resultaat een  heerlijke cocktailsensatie voor uw publiek!

Kwaliteitskoffie

Molotov Events is dé specialist in espressoservice op festivals. Onze baristi komt u tegen op festivals door het hele land... En niet zonder reden. Op dit moment is de koffie cultuur in ons land met een opmars bezig. De festivalganger heeft geen behoefte meer aan koffie uit een automaat of oude koffie uit een warmhoud container. Goede koffie, met latte art of met siropen, zijn dé trend. Je komt op een festival om te genieten, dus ook van een lekkere koffie.

Warme Luikse Wafels

Molotov Events verzorgt sinds kort ook de catering van warme Luikse wafels op evenementen. De warme wafels zijn een heerlijke traktatie tijdens de wintermaanden én een publiekstrekker van formaat!

De wafels worden op ambachtelijke wijze gebakken en warm geserveerd.
De topping van uw Luikse wafel kan u zelf uitkiezen: warme chocolade, kersen, poedersuiker, aardbeien of bakkersroom met vers fruit de wafels zijn uitstekend te combineren met andere vormen van catering, zoals onze kwaliteitskoffie.

Catering op uw festival nodig?


Molotov Events ziet kansen voor u als organisator om nóg beter in te spelen op de behoefte van uw publiek. Die behoeften bestaan - naast vlotte service - ook uit een stukje beleving, variatie en kwaliteit.

Wij zijn in staat om grote volumes te creëren en een product aan te bieden waarvoor uw festivalbezoeker graag nog eens terugkomt naar onze bar. U kan rekenen op een catering van topkwaliteit en een uitstekende service tijdens uw festival. En ook voor het verzorgen van heerlijke kwaliteitskoffie voor uw crew of VIP's draaien we onze hand niet om.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

U bent hier: Home | Smoothiecatering | Assortiment | Catering op festivals
Catering op festivals
Catering op festivals
Catering op festivals
Volg Molotov Events op:

Choose language