Foto's van koffie catering op evenementen

Neem eens een kijkje in ons foto album om een indruk van onze werkwijze en presentatie te krijgen. Wij laten onze espresso service, koffiebars, latte-art, barista workshop en koffiekaart in verschillende designs graag aan u zien.


Espresso service op bedrijfsevenementen Espresso service op bedrijfsevenementen

Foto's van onze presentatie en espresso service met barista op diverse bedrijfsevenementen, beurzen, congressen etc. Foto's van dit album bekijken
 
Espresso service op publieksevenementen Espresso service op publieksevenementen

Foto's van onze espresso service op festivals en dance events, met daarbij de inzet van de mobiele koffiebar of verzorgd door onze baristi vanuit een stijlvol ingerichte pagodetent.

Foto's van dit album bekijken
 
Mobiele koffiebar - Citroën HY Oldtimer. Mobiele koffiebar - Citroën HY Oldtimer.

Foto's van onze mobiele koffiebar, een omgebouwde Citroën HY Oldtimer. Met deze eyecatcher zorgt u voor koffie van topkwaliteit op uw (publieks)evenement.
Foto's van dit album bekijken
 
Barista workshop Barista workshop

Wilt u net als een professionele barista leren om de lekkerste koffie specialiteiten te bereiden? Wij lichten hier een tipje van de sluier... Foto's van dit album bekijken
 
Koffiespecialiteiten Koffiespecialiteiten

De baristi van Molotov Events toveren graag een hartje, rosetta of ander figuur op het melkschuim van uw koffie. Bekijk hier de fotos van hun latte art in de cappuccino.
Foto's van dit album bekijken
 
Serviesgoed en disposables Serviesgoed en disposables

Bekijk welk serviesgoed en disposables we kunnen verzorgen. Natuurlijk kunnen we ook de coffee cups laten bedrukken Foto's van dit album bekijken
 
Koffie kaart Koffie kaart

Wilt u de koffie kaart op uw evenement laten aansluiten op uw thema of huisstijl? Dan tonen we u graag enkele voorbeelden van de koffie kaart die onze vormgever heeft ontworpen.

Foto's van dit album bekijken
 
Volg Molotov Events op:

Choose language