Smoothies, de nieuwste gezondheidstrend!
Smoothie’s zijn er in allerlei verschillende kleuren en maten. Je komt ze steeds vaker tegen; in de supermarkt, restaurants en via Molotov Events kun je smoothie catering in principe overal inhuren. We houden je graag op de hoogte van het nieuws over deze opkomende trend;

Gezondheidstrend

De trend van een betere gezondheid wordt steeds groter en daarmee ook de mogelijkheden hoe je een betere gezondheid kan krijgen. Natuurlijke supplementen en sportscholen zijn niet meer uit de maatschappij te denken.

De laatste jaren heeft zich naast de bestaande trends een nieuwe trend ontwikkeld die eigenlijk al heel erg lang bestond. Maar tegenwoordig komt deze steeds vaker in het “nieuws”. Ik heb het natuurlijk over de smoothie.  Hierop zijn in de loop der jaren honderden varianten, maar de basis blijft voor iedere smoothie gelijk.

Waarom een smoothie drinken?

Op tv er op de radio hoor je af en toe is dat je minimaal 2 stuk fruit per dag moet eten. Door ons drukke leven komen we vaak niet aan de 2 stuks fruit per dag omdat we er geen tijd hebben of ze vergeten het.
De meeste mensen vinden een smoothie lekkerder dan gewoon een stuk fruit. Daarnaast krijg je lichaam direct een gezonde energie boost waarmee je weer een tijdje vooruit kan.

Smoothie in de ochtend

In de ochtend hebben we vaak een aantal uren nodig om volledig wakker te worden. Hierbij helpt een goed en stevig ontbijt bij. Vaak is er geen tijd om uitgebreid te gaan ontbijten en hierdoor krijgt men niet de nodige vitaminen en mineralen binnen. Als je de ochtend goed begint, zet je een trend voor de rest van de dag.

Een alternatief voor een snel ontbijt is om je ontbijt te combineren met een smoothie. Als je in de ochtend een smoothie drinkt krijgt je lichaam direct veel gezonde voedingsmiddelen binnen waardoor jij direct meer energie krijgt gedurende de dag.

Conclusie

Een smoothie maken kost veel werk en energie, maar je krijg deze energie keer 10 terug door alle goede vitaminen en mineralen die in deze smoothie’s. Tegenwoordig vliegt de tijd voorbij en daarom vergeten we vaak om op onze gezondheid te letten. Een smoothie is een extreem goede stap in de richting van een optimaal gezond leven.

(bron: http://www.optimalegezondheid.com)


OVERIGE NIEUWSBERICHTEN
24-11-2015
Festivak!
28-10-2013
Festivak 2013
18-04-2013
Wist u dat...?
Volg Molotov Events op:

Choose language