Eindexamenfeest

Catering op eindexamenfeesten - Maak er een knallend examenfeest of stijlvol examen gala van met originele alcoholvrije drankjes!

Organiseert uw school of onderwijsinstelling een eindexamenfeest voor uw leerlingen? Dan dient u rekening te houden met de nieuwe regelgeving m.b.t. alcohol houdende dranken. Het is niet meer toegestaan om bier of lichte mixdrankjes te verkopen - en om goede reden overigens.

Molotov Events biedt u een heerlijk alternatief op eindexamenfeesten. Want wij begrijpen ook dat leerlingen wel zin hebben in iets anders dan limonade of een glaasje prik. Speciaal voor eindexamenfeesten verzorgen wij een assortiment met heerlijke alcoholvrije-cocktails. Dit bestaat uit:

SAFE SEX ON THE BEACH
VIRGIN MOJITO
PINK PELICAN
MANGO ANANAS SMOOTHIE
AARDBEI BOSBESSEN SMOOTHIE
BANAAN ANANAS COLADA
VERS GEPERST SINAASAPPELSAP
SINAASAPPEL SLUSH
AARDBEI SLUSH

Professionele catering op uw school locatie
Met onze mobiele cocktailbar komen we graag naar uw schoolgemeenschap toe. De catering wordt verzorgd door professionele bartenders, in bezit van het diploma sociale hygiëne. Alles omtrent wet- en regelgeving is gewaarborgd. Bovendien worden alle benodigdheden door ons meegebracht. Net zo makkelijk dus!

Catering op uw examenfeest aanvragen?
Neem voor reserveringen even contact met ons op of vraag een offerte aan.U bent hier: Home | Cocktails op locatie | Eindexamenfeest
Catering op eindexamenfeest
Catering op eindexamenfeest
Catering op eindexamenfeest
Volg Molotov Events op:

Choose language