Cocktails op events & festivals

Molotov Events is dé cocktailcateraar op publieksevenementen. Kenmerkend voor onze werkwijze is de thematische lounge of Carribische uitstraling van onze cocktailbars op festivals, het brede cocktailassortiment en de vlotte uitgifte. 
Naast cocktaillverkoop vanuit pagodetenten, hebben wij ook een mobiele cocktailbar die als echte eye-catcher ingezet kan worden.

Op festivals en dance events werken wij met zwak-alcohol houdende premix cocktails. De finishing vindt met enige show plaats in de cocktailbar en dit zorgt voor een snelle service en heerlijke cocktailsensatie voor uw publiek!

Organiseert u komend jaar een festival? Zorg dan voor kwalitatieve festivalcatering - professioneel, lekker, vers, snel en met een mooi resultaat! 
Molotov Events ziet kansen voor u als organisator om nóg beter in te spelen op de behoefte van uw publiek. Die behoeften bestaan - naast vlotte service - ook uit een stukje beleving, variatie en kwaliteit. 

Molotov Events is als cateraar op verscheidene toonaangevende festivals actief met verschillende eigen producten; 

Cocktails
Koffie
Frozen yoghurt
Smoothies
Verse luikse wafels

Wij hebben echter ook de ervaring, deskundigheid, het netwerk en unieke software om probleemloos de volledige festivalcatering op uw evenement uit handen te nemen. 

Wij zijn in staat om grote volumes te creëren en een product aan te bieden waarvoor uw festivalbezoeker graag nog eens terugkomt naar onze bar. U kan rekenen op een catering van topkwaliteit en een uitstekende service tijdens uw festival. En ook voor het verzorgen van heerlijke kwaliteitskoffie voor uw crew of VIP's draaien we onze hand niet om. 

Festivalcatering nodig? 
Neem voor meer informatie gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We zijn u met plezier van dienst!U bent hier: Home | Cocktails op locatie | Cocktails op events & festivals
Cocktails op festival
Cocktails op festival
Cocktails op festival
Volg Molotov Events op:

Choose language