Publiekscatering

Molotov Events is sinds haar oprichting in 1991 uitgegroeid tot een professionele publiekscateraar. Wij hebben de ervaring, deskundigheid, organisatie, het netwerk en unieke software om probleemloos de volledige publiekscatering op uw evenement uit handen te namen en u te adviseren in dit proces. 

Samen met onze partners verzorgen wij een breed en divers assortiment. Kiest u voor de publiekscatering van Molotov Events dan kiest u voor een beleving. Uw publiek komt op uw evenement om te genieten, dus ook van goed verzorgde catering en een sfeervolle uitstraling.

Onze publiekscatering sluit volledig aan op de behoeftes van uw publiek, die varieren gedurende de dag. Ook tijdens piekmomenten zijn wij in staat uw publiek snel en efficiënt van dienst te zijn en toch hoogwaardige kwaliteit te garanderen. Wij zijn in staat grote volumes te creëren en producten aan te bieden waarvoor uw festivalbezoeker graag nog eens terugkomt.

U kunt rekenen op publiekscatering van topkwaliteit en een uitstekende service tijdens uw evenement.  Neem voor meer informatie gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We zijn u graag van dienst.
U bent hier: Home | Frozen Yoghurt catering | Over ons | Publiekscatering
Publiekscatering
Publiekscatering
Publiekscatering
Volg Molotov Events op:

Choose language