Verse juices

Juicebar op uw evenement

Verse jus d’orange is een heerlijke gezonde aanvulling op uw evenement. Geef uw gasten een gezonde vitamineboost en huur een mobiele juicebar!

Bewuste keuze

Gezond eten en een bewuste lifestyle zijn voor veel mensen belangrijk. En er is ook steeds meer te doen omtrent de toegevoegde en geraffineerde suikers in producten. Mensen maken gezondere keuzes, maar helaas zijn er nog veel evenementen waar simpelweg geen verse en gezonde alternatieven verkrijgbaar zijn. In een branche waarin we allemaal de verwachtingen willen overtreffen, zet u de toon door in plaats van frisdrank heerlijke vers geperste jus d’orange aan te bieden!

Met de juicebar van Molotov Events kunt u zorgeloos genieten op uw evenement, want in alles wordt voorzien. U kan rekenen op een gastvrije service, deskundige samenwerking en natuurlijk de lekkerste vers geperste sinaasappelsap en smoothies!

Omdat het sinaasappelsap ter plekke vers wordt geperst, blijven de vitamines behouden en proeft u een optimale smaaksensatie – zonder kunstmatige toevoegingen. Puur genieten dus!

De verse juices kunnen geserveerd worden vanuit een totaalconcept met stijlvolle bar, maar we kunnen ook als aanvulling voor uw stand of cateringconcept ingehuurd worden met een vriendelijke horeca-medewerker erbij. Samen maken we er graag een succes van!

Verse sappenbar op uw evenement aanvragen?

Uiteindelijk is elk evenement is uniek,
dus wilt u meer weten vraag dan om een offerte op maat U bent hier: Home | Smoothiecatering | Assortiment | Verse juices
Verse juices op evenementen
Verse juices op evenementen
Professionele jus d'orange persmachine
Volg Molotov Events op:

Choose language