Gezonde catering op uw evenement

Molotov Events vind het belangrijk dat onze klanten gezond blijven en gaat graag mee in de gezondheidstrend die nu speelt. Daarom heeft Molotov Events nu ook de mogelijkheid om een gezondheidsbar te plaatsen op uw evenement. In deze gezondheidsbar wordt de combinatie tussen; smoothies, vers fruit en frozen yoghurt aangeboden.

De gezondheidstrend wordt een steeds grotere hype in Nederland. Er komen steeds meer nieuwe en relatief gezonde producten op de markt. Nederlanders zijn zich ervan  bewust dat er gezond gegeten moet worden. Maar tegenover deze gezondheidstrend staat de focus op genieten. Ieder mens heeft er behoefte aan om op bepaalde momenten van iets lekkers te genieten. Met de gezondheidsbar van Molotov Events proberen we deze combinatie tussen genieten en gezond zijn na te leven.


De voedzame smoothies in combinatie met vers fruit en frisse caloriearme frozen yoghurt traktaties zijn ideaal voor elk evenement. Het geeft u gasten een gezonde energieboost waardoor ze de dag op een fitte en verstandige manier door kunnen komen. 

Samengevat door onze gezondheidsbar in te huren, toont u dat u het welzijn van uw gasten belangrijk vindt. En u heeft gelijk een publiekstrekker van formaat in huis.

 

Meer weten? 

Neem gerust even contact met ons op.

Of vraag een offerte aan voor onze gezondheidsbar catering op uw evenement.U bent hier: Home | Smoothiecatering | Smoothies | Gezonde catering op uw evenement
Volg Molotov Events op:

Choose language