Espresso machines

Onze barista bereidt de lekkerste koffiespecialiteiten op een van de espressomachines van Kees Van der Westen. Deze espressomachines zijn echt een begrip in de koffiewereld. 

Kees van der Westen heeft state of the art espressomachines gefabriceerd voor professioneel gebruik. Hoogwaardige techniek aan de binnenkant, prachtig design aan de buitenkant. Met deze espressomachine geef je de koffie nog meer accent. Onze baristi werken graag met deze kwalitatief zeer goede machines om voor u de lekkerste koffie te maken.  

Wij werken onder andere met onderstaande espressomachines van Kees van der Westen. Wilt u graag meer weten over deze espressomachines dan verwijzen wij u graag door naar de site van kees van der westenMirage Duette Classic

Mirage Duette Classic
De Mirage Duette Classic werkt met een gebruiksvriendelijke tiptoetsbediening. De machine heeft een aparte heet water uitgifte met programmeerbare uitgiftehoeveelheid en twee zeer krachtige stoompijpen voor het opschuimen van melk voor cappuccino en latte macchiato van ongekende kwaliteit.

Technische specificaties
Afmeting: hoogte 52 cm x lengte 91 cm x diepte 67 cm
Stroom: 1 groep 220V x 16A x 3000 wattMirage Veloce

Mirage Veloce

Alle technische specificaties zijn hetzelfde als bij de Duette Classic.
Mirage Idrocompresso

Mirage Idrocompresso
De Mirage Idrocompresso maakt het zetten van espresso tot een ware beleving voor de barista en voor de gast. Deze espressomachine werkt met speciale hendelgroepen waarmee de druk tijdens het zetproces handmatig wordt opgebouwd. De hendels zorgen niet alleen voor een prachtige uitstraling, het systeem werkt bovendien zonder pomp voor een vrijwel geruisloze bediening. De machine heeft een aparte heet water tap en twee zeer krachtige stoompijpen voor het opschuimen van melk voor cappuccino en latte macchiato van ongekende kwaliteit.
Spirit Triplette

Spirit Triplette
De gloednieuwe Spirit Triplette is een absoluut revolutionaire machine met vele technisch opties  en een hele exclusieve uitstraling. Bij deze espressomachine bestaat tegen meerkosten de mogelijkheid om aan de voorzijde uw eigen bedrijfslogo te presenteren. Hiermee staat er een espressomachine op uw bar met een absolute Wauw-factor!
Spirit Triplette

Technische specificaties
Afmeting: 130 X 79 X 45cm
Stroom: 1 groep 380V x 16A x 9000 wattU bent hier: Home | Koffie catering | Espresso machines
Volg Molotov Events op:

Choose language