3 Tips voor tijdens de feestdagen

Organiseert u een kerstviering, eindejaarsfeest of nieuwjaarsborrel? En moet het dit jaar een evenement worden om nooit te vergeten? Met de volgende 3 ingrediënten verzekert u zich van een spetterende avond!

 1.  Zorg er voor dat u écht iets bijzonders hebt om mee te proosten!

Cocktails zijn een feestje in een glas en er zijn veel heerlijke recepten die helemaal bij dit thema passen. Bij cocktail cateraar Molotov Events kun je een compleet kerstcocktail assortiment laten verzorgen met o.a. de Snowball, White Chrismas, Russian Winter Punch, Spiced Mojito, en nog veel meer cocktails van topkwaliteit.

2. Zorg voor origineel entertainment

Een kerstkoortje is leuk, maar wilt u écht de show stelen dan zorgt u voor een flairbartender - dé trend op bedrijfsevenementen!  Een flairbartender, ook wel showshaker genoemd, gebruikt al zijn charme en experience om op verbluffende wijze cocktails te shaken. Zie ook dit filmpje.

3. Zorg voor de juiste uitstraling

Natuurlijk wil u ook qua look en feel helemaal aansluiten op het winterse thema. Als u uw eigen stempel op de styling wilt kunnen drukken, kunt u bij ons  bijvoorbeeld terecht voor een stijlvolle witte loungebar met blauwe led-verlichting. Plaats daarop een thematisch ontworpen drankkaart met kerstcocktails, vraag naar een flairbartender en dan is het plaatje helemaal compleet!

Reserveer nu!

Telefoon:+31 (0)492 347755
E-mail: info@molotov-events.nl
Klik hier om een offerte aan te vragen.


Uit: Nieuwsbericht Eventplanner, 2 november 2011OVERIGE NIEUWSBERICHTEN
24-10-2018
Festivak!
Volg Molotov Events op:

Choose language