Duurzaam ondernemen

Thee
Molotov Events serveert Dilmah thee. Dit merk streeft naar eerlijkheid in de theehandel en laat ook de medewerkers en hun familie profiteren van het succes. Via de speciaal opgerichte MJF Foundation wordt een groot deel van de winst van het bedrijf geïnvesteerd in projecten voor het welzijn van de Sri Lankese bevolking. Zoals het verbeteren van scholen en ziekenhuizen en de ondersteuning van minder bedeelde vrouwen, weeskinderen en vissersfamilies.

Koffie
Om een consistente smaak en kwaliteit te kunnen garanderen, wordt onze koffie melange met de grootst mogelijke zorg en precisie samengesteld. Daarbij worden bonen gebruikt van biologische koffieboeren.

Koffiezakken worden hergebruikt
Als onderdeel van ons MVO-beleid, recyclet Molotov Events haar gebruikte koffiezakken. Deze worden in een atelier (sociale werkplaats) op ambachtelijke wijze handmatig vermaakt tot  Italian Handbags. Neem voor meer informatie en verkooppunten even contact met ons op.

Disposables (FSC® en PEFC gecertificeerd)

We gebruiken milieuvriendelijke koffiebekers, die biologisch afbreekbaar zijn. Onze leverancier steunt onderwijs,  sport en ontwikkelingswerk projecten in Nederland, China en Tibet. Een partner die MVO stimuleert in Nederland en aangesloten is bij de Climate Neutral Group (compensatie CO2). Hiermee geven wij een concrete invulling aan ons streven naar het gebruik van zoveel mogelijk duurzame grondstoffen.

Duurzame catering, dat smaakt naar meer!U bent hier: Home | Koffie catering | Over ons | Duurzaam ondernemen
Duurzame catering
Duurzame catering
Volg Molotov Events op:

Choose language