Festivalcatering

Festivalcatering - Staat er bij u een festival in de planning? Dan gaan we graag met u in gesprek over de invulling van de catering voor uw festivalpubliek. Molotov Events biedt u verschillende oplossingen - professioneel, snel, vers en lekker!

Foodbeleving op uw festival

Molotov Events ziet kansen voor u als organisator om nóg beter in te spelen op de behoefte van uw publiek. Die behoeften bestaan - naast vlotte service - ook uit een stukje foodbeleving, variatie en kwaliteit.

Wij zijn als cateraar op verscheidene toonaangevende festivals actief met cockails, warme wafels en kwaliteitskoffie;

Wafelcatering

Dit festivalseizoen verzorgen wij ook de catering van warme Luikse wafels op festivals. De warme wafels zijn een heerlijke traktatie tijdens de wintermaanden én een publiekstrekker van formaat!

De wafels worden op ambachtelijke wijze gebakken en warm geserveerd.
De topping van uw Luikse wafel kan u zelf uitkiezen: warme chocolade, kersen, poedersuiker, aardbeien of bakkersroom met vers fruit de wafels zijn uitstekend te combineren met andere vormen van catering, zoals onze kwaliteitskoffie.

Kwaliteitskoffie

Molotov Events is dé specialist in espressoservice op festivals. Onze baristi komt u tegen op festivals door het hele land... En niet zonder reden. Op dit moment is de koffie cultuur in ons land met een opmars bezig. De festivalganger heeft geen behoefte meer aan koffie uit een automaat of oude koffie uit een warmhoud container. Goede koffie, met latte art of met siropen, zijn dé trend. Je komt op een festival om te genieten, dus ook van een lekkere koffie.

Cocktail catering

Op festivals wil de bezoeker ook zijn favoriete cocktail of mix kunnen bestellen. De uitstraling van een lounge of Caribische cocktailbar, met een breed cocktailassortiment  kan heel succesvol zijn. Wij werken met een methodiek die een vlotte uitgifte garandeert. Onze cocktails worden  in eigen beheer met de traditionele ingrediënten bereidt en voldoen voor de NVWA aan het criterium zwak-alcoholisch. Dit zorgt voor een professionele en snelle service. De finishing vindt met enige show plaats in de cocktailbar met als resultaat een  heerlijke cocktailsensatie voor uw publiek!
Uw catering concept bespreken?

Wij zijn in staat om grote volumes te creëren en een product aan te bieden waarvoor uw festivalbezoeker graag nog eens terugkomt naar onze bar. U kan rekenen op een catering van topkwaliteit en een uitstekende service tijdens uw festival. En ook voor het verzorgen van heerlijke kwaliteitskoffie voor uw crew of VIP's draaien we onze hand niet om.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.U bent hier: Home | Wafel catering | Festivalcatering
Volg Molotov Events op:

Choose language