Standcatering

Wilt u uw product of dienst extra onder de aandacht brengen en contact leggen met uw doelgroep? Dan ontkomt u er haast niet aan om na te denken over standcatering. Niet alleen kunt u hiermee uw leads gastvrij verwelkomen op  uw stand; met frozen yoghurt catering kunt u ze ook iets opvallends, nieuws en lekkers bieden.

Standcatering draagt bij aan het verhogen van het bezoek van uw stand en van de tijd dat men op uw stand verblijft. Als men iets aangeboden krijgt, blijft men gemiddeld 12 minuten op de stand aanwezig. Hét moment om in een prettige sfeer kennis te maken, relaties te verdiepen en die zo waardevolle klantgegevens te verzamelen.

Standcatering vormt voor veel exposanten een onderdeel van hun beurs strategie. Met de Frozen Yoghurt catering van Molotov Events heeft u echt wat bijzonders in huis. Bovendien nemen wij u als professionele cateringpartner heel wat werk uit handen. Ervaar het zelf of lees de reviews van onze enthousiaste klanten.

Meer weten?
Neem gerust even contact op:
Telefoon: +31 (0)492 347755
Email: info@molotov-events.nl
Zie ook onze tips voor Goede logistiek op uw stand, Het verhogen van klantcontact en leads op uw stand,  catering op beurs stands en beurscatering


U bent hier: Home | Frozen Yoghurt Catering | Standcatering
Standcatering
Standcatering
Standcatering
Volg Molotov Events op:

Choose language