Introductie webapplicatie voor de eventbranche
Sinds kort verzorgt Molotov Events i.s.m. Regenmakers Reclamestudio een nieuwe web-based applicatie speciaal voor organisaties werkzaam in de evenementenbranche.

In het Event Data Systeem kunt u overzichtelijk al uw informatie over opdrachtgevers, evenementen, benodigdheden en personeel beheren. Daarnaast zijn er ook koppelingen mogelijk tussen de database van uw website en het Event Data Systeem, wat zorgt voor meer efficiency en overzicht.

Het systeem bevat dashboards voor het beheren van alle taken omtrent de aquisitie, voorbereiding, personeelsplanning, afstemming, uitvoering en evaluatie van evenementen.

U verliest geen tijd meer aan het maken van draaiboeken, dit kunt u direct door het systeem laten maken en printen. Daarnaast is alle management data gemakkelijk te exporteren naar Excell. In een oogopslag heeft u inzicht in alle openstaande opties, de gerealiseerde omzet in specifieke periodes en conversie van uw salesactiviteiten.

Voor uw medewerkers is het Event Data Systeem erg gemakkelijk in het gebruik. Zij krijgen automatisch bericht als ze uitgenodigd worden om te werken op een evenement en kunnen via de site alle informatie inzien die voor hen bedoeld is, zonder dat het u nog extra werk kost. Bovendien ziet u in een oogopslag wie beschikbaar zijn voor evenementen, kunt u naar alle betrokken medewerkers berichten of reminders sturen en krijgen ze automatisch na afloop bericht om hun reiskoten te declareren en een evaluatie in te vullen. Met name bij publieksevenementen waar grote groepen voor u aan de slag gaan is dit een enorme tijdsbesparing!

De tijdwinst en het gemakkelijke overzicht zullen uw organisatie op korte termijn meer efficiency en een kostenbesparing opleveren. Bovendien bieden wij professionele ondersteuning bij de implementatie voor uw organisatie, ontvangt u een duidelijke handleiding en is maatwerk altijd mogelijk.

Interesse?

We komen graag langs voor een demonstratie. Uiteraard heetten we u ook van harte welkom voor een gesprek onder het genot van een heerlijke koffie van onze barista. Bel voor een afspraak naar 0492-347755 of mail naar info@molotov-events.nl

Zie ook: http://www.eventdatasysteem.nlOVERIGE NIEUWSBERICHTEN
24-11-2015
Festivak!
28-10-2013
Festivak 2013
18-04-2013
Wist u dat...?
Volg Molotov Events op:

Choose language