Imagine what could happen over coffee...

Het genereren van 'leads' op een beurs is een vak op zich. Bezoekers van een beurs zijn niet alleen potentiële klanten waar u een goede eerste indruk op wilt maken, maar ook gewaardeerde relaties waarmee u een duurzame band wilt opbouwen. En wellicht onder de juiste omstandigheden, kunnen er direct orders geplaatst worden!

Imagine what could happen over coffee...
Eén ding hebben alle beursbezoekers met elkaar gemeen: ze willen gemiddeld zo'n 3 keer per dag een goed kopje koffie. Stel u voor dat men ontdekt dat de lekkerste koffie gratis op uw stand verkrijgbaar is... En dat onze barista in een halve minuut in deze behoefte kan voorzien, waarna de bezoeker gemiddeld zo'n 12 minuten op uw stand verblijft...  Hét moment voor doelgroep en uw standbemanning om in een prettige, ontspannen sfeer zaken te doen!


Beurscatering op niveau
Onze barista bereidt kwaliteitskoffie vanuit echte passie voor het vak. Standaard voorziet hij  de cappuccino van latte-art; elke koffie wordt een klein kunstwerkje. Natuurlijk zorgen we voor een presentatie die niets te wensen overlaat. Wij kunnen op uw beurs stand een stijlvolle espressobar plaatsen maar ook werken vanuit een concept van uw standbouwer. Van loungebar tot watervoorziening, alles wordt volledig verzorgd.

Om een indruk te krijgen van de kwaliteit van onze dienstverlening,  kunt u een kijkje namen bij onze foto's en reviews. Wij beseffen echter als geen ander dat elke beurs uniek is en werken volledig op maat. Heeft u interesse in de mogelijkheden, neem dan gerust even contact met ons op!
OVERIGE NIEUWSBERICHTEN
23-10-2018
Festivak!
Volg Molotov Events op:

Choose language