3 Tips voor tijdens de feestdagen (persbericht)
Organiseert u een kerstviering, eindejaarsfeest of nieuwjaarsborrel? En moet het dit jaar een evenement worden om nooit te vergeten? Met de volgende 3 tips verzekert zich van een spetterende avond!

1.  Zorg dat u écht iets bijzonders heeft om mee te proosten!

Cocktails zijn een feestje in een glas en er zijn veel heerlijke recepten die helemaal bij dit thema passen. Wij kunnen een compleet kerstcocktail assortiment laten verzorgen met o.a. de Snowball, White Chrismas, Russian Winter Punch, Spiced Mojito, en nog veel meer cocktails van topkwaliteit.
 

2. Zorg voor origineel entertainment

Wilt u écht de show stelen, boek een flairbartender - dé trend op bedrijfsevenementen!  Een flairbartender, ook wel showshaker genoemd, gebruikt al zijn charme en experience om op verbluffende wijze cocktails te shaken. Zie ook dit filmpje.


3. Zorg voor de juiste uitstraling

Natuurlijk wil u ook qua look en feel helemaal aansluiten op het winterse thema. Bij ons kunt u terecht voor een stijlvolle witte loungebar met blauwe led-verlichting. Plaats daarop een thematisch ontworpen drankkaart met kerstcocktails, vraag naar een flairbartender en dan is het plaatje helemaal compleet!

Reserveer nu!
Telefoon:+31 (0)492 347755
E-mail: info@molotov-events.nl
Klik hier om een offerte aan te vragen.

Uit: Nieuwsbericht Eventplanner, 2 november 2011OVERIGE NIEUWSBERICHTEN
24-11-2015
Festivak!
Volg Molotov Events op:

Choose language