Dresscode op cocktailparty's
Voor extra feestvreugde en een gevoel van samenhorigheid, kan u kiezen voor een dresscode op uw evenement. Een dresscode stelt gasten gerust want ze hoeven niet bang te zijn dat ze met een foute outfit op komen dagen.  Hou er ook rekening mee dat niet iedereen volledig uitgedost zal zijn, maak het ze gemakkelijk door voor wat accessoires te zorgen.

Voor cocktailparty’s komen de volgende dresscode’s vaak voor:
 

Cocktail - Dat is mode om mee uit te pakken. Als vrouw ga je op zoek naar een mooie, leuke en elegante jurk die vrouwelijk is en klasse uitstraalt. De mannelijke genodigden komen in pak.

Avondkleding - Een klassieker onder de dresscodes en tevens vrij formeel. Mannen vallen niet uit de toon in kostuum of smoking, vrouwen dragen een lange avondjurk of mantelpak.

Black tie - Vrouwen hebben de keuze tussen een geklede cocktailjurk of lange avondjurk, mannen kleden zich in zwarte smoking met wit hemd.

White tie of gala - Een erg formele dresscode die alleen nog op heel chique en statige evenementen wordt gebruikt. Vrouwen presenteren zich in een feestelijke lange galajurk met lange handschoenen, mannen komen in smoking met wit hemd en witte das.

Thema kleding –  Bij voorbeeld Hawaï, Disco outfits, Bal Masqué etc.  

Stijlvolle cocktail catering
De bartenders van Molotov Events gaan standaard classic in het zwart gekleed.
Indien wenselijk kunnen we ook aansluiten op uw dresscode, thema of werken in uw bedrijfskleding. We laten ons graag verassen...
OVERIGE NIEUWSBERICHTEN
24-11-2015
Festivak!
Volg Molotov Events op:

Choose language