Imagine what could happen over a drink...

Het genereren van 'leads' op een beurs is een vak op zich. Bezoekers van een beurs zijn niet alleen potentiële klanten waar u een goede eerste indruk op wilt maken, maar ook gewaardeerde relaties waarmee u een duurzame band wilt opbouwen. En wellicht onder de juiste omstandigheden, kunnen er direct orders geplaatst worden!

Eén ding hebben alle beursbezoekers met elkaar gemeen: ze willen gemiddeld zo'n 3 keer per dag een goed kopje koffie. Stel u voor dat men ontdekt dat de lekkerste koffie gratis op uw stand verkrijgbaar is... En dat een barista in een halve minuut in deze behoefte kan voorzien, waarna de bezoeker gemiddeld zo'n 12 minuten op uw stand verblijft...  Hét moment voor doelgroep en uw standbemanning om in een prettige, ontspannen sfeer zaken te doen!

U kunt bij ons terecht voor deze service. Want naast cocktail catering, verzorgt Molotov Events ook espresso service op evenementen. Met deze combinatie sluit u naadloos aan op de behoeften van de beursbezoekers gedurende de dag. Een goede start met koffie en een heerlijke cocktail of smoothie in de middag. Daar komt men graag voor terug!
OVERIGE NIEUWSBERICHTEN
24-11-2015
Festivak!
Volg Molotov Events op:

Choose language